website image
Ahead-IT Ahead-IT Ahead-IT

Case study

Ahead IT, een gerenommeerd bedrijf in de technische industrie, is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde microserverservers aan bedrijven over de hele wereld. Met een sterke focus op het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenondersteuning, hebben ze zichzelf gevestigd als een vertrouwde naam in de servermarkt.

Wat we bouwen

  • Een robuuste webshop ontwikkeld waarin Ahead IT's diverse aanbod aan microserver servers wordt gepresenteerd.
  • Creëerde een naadloze browse- en aankoopervaring voor klanten.
  • Een krachtig backend-systeem geïmplementeerd voor efficiënt voorraadbeheer, orderverwerking en klantrelatiebeheer.
  • Het order- en RMA-proces geautomatiseerd, waardoor de operationele efficiëntie en klanttevredenheid zijn verbeterd.

Meer dan verwacht

  • Geïntegreerde UPS/Fedex-verzendfunctionaliteit voor het naadloos volgen van bestellingen en leveringsupdates.
  • Een configuratieservertool ontwikkeld, waarmee klanten microserverservers kunnen aanpassen aan hun specifieke vereisten.
  • Uitgebreide SEO/SEA-optimalisatieservices geleverd om de zichtbaarheid van de webshop in de resultaten van zoekmachines te verbeteren.
  • Aangetrokken organisch verkeer en meer conversies door middel van strategische SEO-technieken.

Klanten aan het woord

Neverland Brugge
Neverland Brugge
Inne Stubbe

Zonder Jori & zijn team, hadden we nu nog steeds geen website, noch synchronisatie met ons stockbeheersysteem! Jori en zijn team denken mee, zijn correct in hun prijs, factureren niet wat als ze fouten maken en weten waarover ze praten! Een verademing in de IT-wereld! Keep up the good work!

The Belgian
The Belgian
Wendy Dierckx

Via via kwam ik terecht bij Enablers Agency. Van bij de kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Jori en de werking van het kantoor. Jori en zijn team hebben een website opgeleverd die volledig past binnen de branding van het merk en die echt een heel handige backend heeft. De samenwerking verliep ontzettend vlot en ook na oplevering is het team vlot bereikbaar voor eventuele vragen of toevoegingen.

Dugardeyn
Dugardeyn
Ann Pollentier

Super tevreden over de samenwerking met Jori van Enablers. Zeer correct, menselijk en oprecht. Dankjewel Jori en team.

MetSense
MetSense
Evelyne Grimmon

Wij hebben reeds enkele digitale tools (bestelplatform voor horeca, bedrijfsresto's, soep voor scholen, enz.) laten ontwikkelen door Enablers. Erg tevreden over de professionaliteit en capaciteit om steeds mee te denken en efficiënte laagdrempelige tools te ontwikkelen voor de complexe vraag/context waarin we ons als horecabedrijf met 24 locaties bevinden.

Le Gidon
Le Gidon
Michel Debusschere

Ik heb mijn website en webshop van mijn 2 ondernemingen door Enablers laten maken, Echt tevreden van de service en eindresultaat!! Ik stelde mijn idee voor en bij de eerste ontwerp was het echt wat ik wou. Dank aan de team van Enablers. Een echte aanrader. Eerlijke prijzen en top service.

Climagroup
Climagroup
Lars Jansen

Ondertussen bouwde Enablers reeds 19 performante websites voor onze bedrijvengroep. We kunnen hierbij steeds rekenen op de expertise en flexibiliteit van een sterk team.

Dagschotel
Dagschotel
Johan Van Dooren

Uitermate tevreden over onze samenwerking, die intussen toch al tien jaar duurt. We blijven een tevreden klant!

Inro
Inro
Robby De sutter

Top ! Zeer fijne mensen en heel goede service.

Hasco
Hasco
Ronny Tiri

Goede service, weten heel goed waarover ze spreken!

Molkö Invest
Molkö Invest
Miguel Machado

Geweldig bedrijf! Goede ideeën! Maar de belangrijkste factor is de klantenservice! Gewoon fantastisch! Enablers is echt toewijding aan klanten. Bedankt voor het helpen van ons bedrijf ❤️