website image
Met Lekkers Met Lekkers Met Lekkers

Casestudy

Metlekkers.be, een portaal voor broodjes te bestellen voor diverse klanten zoals Aquafin, Stad Antwerpen, Politiezones,.. zocht een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van dit portaal, om eenvoudig en snel broodjes en dagschotels te bestellen, met kassakoppeling en eenvoudige labelprinting. 

Wat we bouwen

  • Een multiplatform waar diverse eindklanten broodjes kunnen bestellen. Dit platform maakt het voor klanten gemakkelijk om online bestellingen te plaatsen en te personaliseren volgens hun voorkeuren.
  • Een catering bestelsysteem waarmee klanten eenvoudig cateringdiensten kunnen bestellen voor evenementen, vergaderingen of andere gelegenheden.
  • Een kassakoppeling met Trivec om een naadloze integratie te bieden tussen het online bestelsysteem en het kassasysteem van Metlekkers.be. Dit maakt een efficiënte afhandeling van bestellingen en betalingen mogelijk.
  • Een eenvoudig label printsysteem waarmee Metlekkers.be de afhandeling van honderden bestellingen per dag gemakkelijk kan beheren. Dit systeem genereert labels voor de bestellingen, waardoor een soepele orderverwerking mogelijk is.

Meer dan verwacht

  • Een schaalbaar platform waarmee eenvoudig nieuwe klanten kunnen worden toegevoegd. Dit stelt Metlekkers.be in staat om het aantal klanten uit te breiden zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de gebruikerservaring.
  • Koppelingen met diverse kassasystemen op verschillende locaties. Hierdoor kan Metlekkers.be het online bestelsysteem integreren met meerdere fysieke winkels, wat zorgt voor een geïntegreerde en uniforme ervaring voor klanten.
  • Een eenvoudig print- en labeloverzicht van alle bestellingen. Dit stelt Metlekkers.be in staat om snel overzicht te krijgen van alle bestellingen en labels te printen voor een efficiënte afhandeling.
  • Exportmogelijkheden voor het controleren van cijfers en gegevens. Metlekkers.be kan gegevens exporteren om de controle en analyse van bestellingen, omzet en andere statistieken te vergemakkelijken.