website image
metSense metSense metSense

Casestudy

Sense is een sociale economie-onderneming die in al haar horeca-exploitaties zoveel mogelijk Medewerkers In Activering een zinvolle job geeft, zodat ze hun carrière opnieuw kunnen lanceren. Onze taak was om Metsense te voorzien van een nieuwe en impactvolle website die hun missie en werkmodel krachtig zou communiceren.

Wat we bouwen

  • Een modern en fris design dat de waarden en missie van Metsense weerspiegelt, met aandacht voor visuele aantrekkelijkheid en gebruikerservaring.
  • Een overzichtelijke en snelle website met intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over de horeca-exploitaties en het werkmodel van Metsense.
  • Een sectie met informatie over de buurt en bedrijfsrestaurants, zodat bezoekers op de hoogte blijven van relevante updates en evenementen.
  • Responsiviteit, zodat de website optimaal wordt weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten, waardoor een naadloze ervaring wordt geboden, ongeacht het gebruikte apparaat.

 

Meer dan verwacht

  • SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat de website beter vindbaar is in zoekmachines en een groter bereik heeft onder potentiële bezoekers en MIA-medewerkers.
  • Implementatie van een vacaturemodule waarmee Metsense vacatures en kansen voor MIA-medewerkers effectief kan beheren en publiceren.
  • Een eenvoudig weekmenu beheersysteem waarmee alle restaurants van Metsense gemakkelijk hun wekelijkse menu's kunnen bijwerken en delen, waardoor bezoekers altijd op de hoogte zijn van de culinaire opties.

Klanten aan het woord

Neverland Brugge
Neverland Brugge
Inne Stubbe

Zonder Jori & zijn team, hadden we nu nog steeds geen website, noch synchronisatie met ons stockbeheersysteem! Jori en zijn team denken mee, zijn correct in hun prijs, factureren niet wat als ze fouten maken en weten waarover ze praten! Een verademing in de IT-wereld! Keep up the good work!

The Belgian
The Belgian
Wendy Dierckx

Via via kwam ik terecht bij Enablers Agency. Van bij de kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Jori en de werking van het kantoor. Jori en zijn team hebben een website opgeleverd die volledig past binnen de branding van het merk en die echt een heel handige backend heeft. De samenwerking verliep ontzettend vlot en ook na oplevering is het team vlot bereikbaar voor eventuele vragen of toevoegingen.

Dugardeyn
Dugardeyn
Ann Pollentier

Super tevreden over de samenwerking met Jori van Enablers. Zeer correct, menselijk en oprecht. Dankjewel Jori en team.

MetSense
MetSense
Evelyne Grimmon

Wij hebben reeds enkele digitale tools (bestelplatform voor horeca, bedrijfsresto's, soep voor scholen, enz.) laten ontwikkelen door Enablers. Erg tevreden over de professionaliteit en capaciteit om steeds mee te denken en efficiënte laagdrempelige tools te ontwikkelen voor de complexe vraag/context waarin we ons als horecabedrijf met 24 locaties bevinden.

Le Gidon
Le Gidon
Michel Debusschere

Ik heb mijn website en webshop van mijn 2 ondernemingen door Enablers laten maken, Echt tevreden van de service en eindresultaat!! Ik stelde mijn idee voor en bij de eerste ontwerp was het echt wat ik wou. Dank aan de team van Enablers. Een echte aanrader. Eerlijke prijzen en top service.

Climagroup
Climagroup
Lars Jansen

Ondertussen bouwde Enablers reeds 19 performante websites voor onze bedrijvengroep. We kunnen hierbij steeds rekenen op de expertise en flexibiliteit van een sterk team.

Dagschotel
Dagschotel
Johan Van Dooren

Uitermate tevreden over onze samenwerking, die intussen toch al tien jaar duurt. We blijven een tevreden klant!

Inro
Inro
Robby De sutter

Top ! Zeer fijne mensen en heel goede service.

Hasco
Hasco
Ronny Tiri

Goede service, weten heel goed waarover ze spreken!

Molkö Invest
Molkö Invest
Miguel Machado

Geweldig bedrijf! Goede ideeën! Maar de belangrijkste factor is de klantenservice! Gewoon fantastisch! Enablers is echt toewijding aan klanten. Bedankt voor het helpen van ons bedrijf ❤️