website image
Neverland Neverland Neverland

Casestudy

Hobbyplezier voor iedereen! Op zoek naar een leuk cadeau? Gek op verzamelen, knutselen en vooral, spelen en plezier maken? Neverland beschikt over een uitgebreid assortiment van hobbymateriaal, alles voor modelbouw en maquettes, een omvangrijke fleet van radiobestuurde voer-, vlieg- en vaartuigen, en een brede keuze aan gezelschapsspellen, role-play games, kaartspellen en legpuzzels. Van jong tot oud, van beginner tot pro: we hebben voor elk wat wils!
Dit was de opdracht, bouw een aantrekkelijk snelle webshop voor de meer dan 40.000 producten. 

Wat we bouwen

  • Een aantrekkelijke en moderne website die de merkidentiteit van Neverland weerspiegelt. Het ontwerp is visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten een aangename browse-ervaring hebben.
  • Het volledige aanbod van 40.000 producten wordt snel doorzoekbaar gemaakt, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Geavanceerde zoekfuncties en filters maken het mogelijk om producten op basis van specifieke kenmerken te vinden.
  • Het Neverlandkrediet-opbouwsysteem beloont klanten met credits bij online aankopen. Deze credits kunnen vervolgens worden ingewisseld voor korting op toekomstige aankopen, waardoor klanten worden gestimuleerd om terug te keren naar de webshop.
  • Een workshopregistratiesysteem en de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te kopen. Klanten kunnen zich eenvoudig inschrijven voor workshops en cadeaubonnen aanschaffen om hun geliefden een gepersonaliseerd geschenk te geven.

Meer dan verwacht

  • Een naadloze koppeling met BOB50 (SQL) software, waardoor de gegevens tussen de webshop en het BOB50-systeem moeiteloos worden gesynchroniseerd. Dit omvat voorraadupdates, bestellingen en klantgegevens, waardoor de administratie en het beheer van Neverland worden geoptimaliseerd.
  • Een supersnelle synchronisatie tussen de webshop en BOB50-software, waardoor de voorraad- en productinformatie altijd up-to-date is. Klanten zien realtime voorraadstatussen en productbeschikbaarheid, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en minder kans op misverstanden.
  • Een visueel oogstrelende website die niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook goed scoort op SEO (zoekmachineoptimalisatie). Dit helpt Neverland om hoger te ranken in zoekresultaten, waardoor de online zichtbaarheid en het verkeer naar de webshop worden vergroot.
  • Extra aandacht voor UX (gebruikerservaring) en conversie-optimalisatie, waarbij de website is geoptimaliseerd om bezoekers te stimuleren tot aankoop en een positieve interactie te bevorderen. Dit omvat het optimaliseren van het bestelproces, het tonen van gerelateerde producten en het bieden van duidelijke call-to-actions.