website image
Trex Cars Trex Cars Trex Cars

Casestudy

Trex Cars, auto-importeur in Belgisch Limburg ondersteunt u graag bij alles wat komt kijken bij het importeren van auto's. We hebben zelfs 3 auto's gekocht om contact te maken met die jongens! Je kent het gevoel, bij de dealer staan, verlangen naar de vrijheid om te rijden, om dan te beseffen dat je 2 weken moet wachten. Om de pijn te verzachten hebben we een gebruiksvriendelijke administratietool ontwikkeld om de klant bij elke stap te informeren.

Wat we bouwen

  • Een geavanceerd dossier systeem met een automatische flow, waardoor het importproces gestroomlijnd en efficiĆ«nt verloopt. Dit systeem omvat functies zoals het vastleggen van relevante documenten, taken en notificaties om het proces te beheren en te volgen.
  • Een klantenportaal dat klanten in staat stelt om up-to-date te blijven over de status van hun importauto. Ze kunnen de voortgang van het importproces volgen, belangrijke documenten bekijken en communiceren met het Trexcars-team.
  • Een eenvoudig facturatiesysteem waarmee Trexcars facturen snel en gemakkelijk kan aanmaken voor hun importdiensten, waardoor het administratieve proces wordt vereenvoudigd.

Meer dan verwacht

  • Een eenvoudig flow-beheersysteem waarmee Trexcars verschillende diensten kan aanbieden en beheren. Het systeem maakt het mogelijk om verschillende op maat gemaakte workflows te configureren, waardoor flexibiliteit en schaalbaarheid worden geboden.
  • Een koppeling met een extern boekhoudpakket, waardoor de gegevens naadloos kunnen worden gesynchroniseerd en het factureringsproces efficiĆ«nter wordt. Dit elimineert handmatig werk en minimaliseert fouten.
  • Een herinnerings- en geautomatiseerd facturatiepakket waarmee Trexcars tijdig herinneringen kan sturen naar klanten voor openstaande betalingen en automatisch facturen kan genereren volgens vooraf ingestelde parameters. Dit vermindert de administratieve last en verbetert de cashflow.