website image
Trex Cars Trex Cars Trex Cars

Casestudy

Trex Cars, auto-importeur in Belgisch Limburg ondersteunt u graag bij alles wat komt kijken bij het importeren van auto's. We hebben zelfs 3 auto's gekocht om contact te maken met die jongens! Je kent het gevoel, bij de dealer staan, verlangen naar de vrijheid om te rijden, om dan te beseffen dat je 2 weken moet wachten. Om de pijn te verzachten hebben we een gebruiksvriendelijke administratietool ontwikkeld om de klant bij elke stap te informeren.

Wat we bouwen

  • Een geavanceerd dossier systeem met een automatische flow, waardoor het importproces gestroomlijnd en efficiënt verloopt. Dit systeem omvat functies zoals het vastleggen van relevante documenten, taken en notificaties om het proces te beheren en te volgen.
  • Een klantenportaal dat klanten in staat stelt om up-to-date te blijven over de status van hun importauto. Ze kunnen de voortgang van het importproces volgen, belangrijke documenten bekijken en communiceren met het Trexcars-team.
  • Een eenvoudig facturatiesysteem waarmee Trexcars facturen snel en gemakkelijk kan aanmaken voor hun importdiensten, waardoor het administratieve proces wordt vereenvoudigd.

Meer dan verwacht

  • Een eenvoudig flow-beheersysteem waarmee Trexcars verschillende diensten kan aanbieden en beheren. Het systeem maakt het mogelijk om verschillende op maat gemaakte workflows te configureren, waardoor flexibiliteit en schaalbaarheid worden geboden.
  • Een koppeling met een extern boekhoudpakket, waardoor de gegevens naadloos kunnen worden gesynchroniseerd en het factureringsproces efficiënter wordt. Dit elimineert handmatig werk en minimaliseert fouten.
  • Een herinnerings- en geautomatiseerd facturatiepakket waarmee Trexcars tijdig herinneringen kan sturen naar klanten voor openstaande betalingen en automatisch facturen kan genereren volgens vooraf ingestelde parameters. Dit vermindert de administratieve last en verbetert de cashflow.

Klanten aan het woord

Neverland Brugge
Neverland Brugge
Inne Stubbe

Zonder Jori & zijn team, hadden we nu nog steeds geen website, noch synchronisatie met ons stockbeheersysteem! Jori en zijn team denken mee, zijn correct in hun prijs, factureren niet wat als ze fouten maken en weten waarover ze praten! Een verademing in de IT-wereld! Keep up the good work!

The Belgian
The Belgian
Wendy Dierckx

Via via kwam ik terecht bij Enablers Agency. Van bij de kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Jori en de werking van het kantoor. Jori en zijn team hebben een website opgeleverd die volledig past binnen de branding van het merk en die echt een heel handige backend heeft. De samenwerking verliep ontzettend vlot en ook na oplevering is het team vlot bereikbaar voor eventuele vragen of toevoegingen.

Dugardeyn
Dugardeyn
Ann Pollentier

Super tevreden over de samenwerking met Jori van Enablers. Zeer correct, menselijk en oprecht. Dankjewel Jori en team.

MetSense
MetSense
Evelyne Grimmon

Wij hebben reeds enkele digitale tools (bestelplatform voor horeca, bedrijfsresto's, soep voor scholen, enz.) laten ontwikkelen door Enablers. Erg tevreden over de professionaliteit en capaciteit om steeds mee te denken en efficiënte laagdrempelige tools te ontwikkelen voor de complexe vraag/context waarin we ons als horecabedrijf met 24 locaties bevinden.

Le Gidon
Le Gidon
Michel Debusschere

Ik heb mijn website en webshop van mijn 2 ondernemingen door Enablers laten maken, Echt tevreden van de service en eindresultaat!! Ik stelde mijn idee voor en bij de eerste ontwerp was het echt wat ik wou. Dank aan de team van Enablers. Een echte aanrader. Eerlijke prijzen en top service.

Climagroup
Climagroup
Lars Jansen

Ondertussen bouwde Enablers reeds 19 performante websites voor onze bedrijvengroep. We kunnen hierbij steeds rekenen op de expertise en flexibiliteit van een sterk team.

Dagschotel
Dagschotel
Johan Van Dooren

Uitermate tevreden over onze samenwerking, die intussen toch al tien jaar duurt. We blijven een tevreden klant!

Inro
Inro
Robby De sutter

Top ! Zeer fijne mensen en heel goede service.

Hasco
Hasco
Ronny Tiri

Goede service, weten heel goed waarover ze spreken!

Molkö Invest
Molkö Invest
Miguel Machado

Geweldig bedrijf! Goede ideeën! Maar de belangrijkste factor is de klantenservice! Gewoon fantastisch! Enablers is echt toewijding aan klanten. Bedankt voor het helpen van ons bedrijf ❤️